ماهی های چرب
اگر برای به خاطر آوردن اینکه امروز چه روزی است و یا یک ساعت پیش چه غذایی را به عنوان ناهار صرف کردهاید، باید به مصرف غذاهایی بپردازید که مغزتان را ارتقا بدهد، یکی از این غذاها ماهیهای چرب هستند.
اسیدهای چرب امگا -۳ که در ماههای چرب چون سالمون، ساردین برای تمام بخشهای بدن ارزشهای فوقالعادهای دارند و به نظر میرسد که مغز نیز از این قاعده مستثنی نیست.
تحقیقات دانشگاه کیوپیو در فنلاند نشان میدهد که خوردن ماهیهای چرب برای سه بار در هفته خطر مشکلات مغزی را تا ۲۶ درصد کاهش داده و از زوال حافظه جلوگیری میکند.
برگهای سبز تیره
خوردن برگهای سبز تیره مثل اسفناج، کلم پیچ و بروکلی که سرشار از آنتی اکسیدانها از جمله ویتامین C و بتاکاروتن است برای سالم
ادامه مطلب...